Αγαπητοί πελάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο χρόνος διεκπεραίωσης και παράδοσης των παραγγελιών υπολογίζεται σε 10 εργάσιμες μέρες. Ευχαριστούμε για την κατανόηση

 

Είναι ανοικτά τα καταστήματα σας;


Όλα τα καταστήματα μας είναι ανοιχτά, εξαιρουμένου του καταστήματος Έγκωμης. λόγω των περιοριστικών μέτρων. Δεχόμαστε επίσης παραγγελίες τηλεφωνικά στο 77777- 545  και  μέσω της ιστοσελίδας μας!

Καλώ για παραγγελία και η γραμμή είναι κατειλημμένη;

Απολογούμαστε για την ταλαιπωρία λόγω αυξημένης ζήτησης οι γραμμές μας είναι κρατημένες! Για online παραγγελία, πατήστε εδώ: https://bit.ly/3e4e9ax

Πώς μπορώ να παραγγείλω από την ιστοσελίδα σας;


Kάντε εγγραφή εδώ: https://bit.ly/3e4e9ax και μετά επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε, για να προχωρήσετε την παραγγελία σας. 

Μπορώ να περάσω να παραλάβω την παραγγελία μου από τα καταστήματα σας;

Αυτή η μέθοδος παραλαβής μπορεί να πραγματοποιηθεί από όλα τα καταστήματα μας, εξαιρουμένου του καταστήματος Έγκωμης, το οποίο παραμένει κλειστό λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Προσφέρετε υπηρεσίες παράδοσης;

Προσφέρουμε κατ΄οίκον παράδοση και pick-up υπηρεσίες από τα καταστήματα Akis Express (όσα είναι σε λειτουργία).

Ποιο είναι το κόστος παράδοσης;

Οι τιμές του κόστους παράδοσης ξεκινούν από €5,00 και εξαρτώνται από το βάρος του προϊόντος και την περιοχή παράδοσης.

Πώς μπορώ να πληρώσω;

Για τους πελάτες μας που επισκέπτονται τα καταστήματα , η πληρωμή θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί επι τόπια είτε με μετρητά είτε μέσω χρεωστικής/ πιστωτικής κάρτας.

Για τους πελάτες μας που πραγματοποιούν τις παραγγελίες ηλεκτρονικά ή μέσω τηλεφώνου  η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας ή μέσω JCC Smart, ή μέσω της ιστοσελίδας μας, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Πόσες μέρες χρειάζεται η παράδοση παραγγελίας;

Λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών η παραγγελία σας έπεται να παραδοθεί μεταξύ 5- 10 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την περιοχή και τον τρόπο παράδοσης.

Μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μου;

Παρακαλώ όπως μας αναγράψετε αναλυτικά πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στη πιο κάτω φόρμα επικοινωνίας  https://www.superhome.com.cy/epikoinonia και κάποιος από την ομάδα μας θα σας καλέσει το συντομότερο!