Είναι ανοικτά τα καταστήματα σας;


Όλα τα καταστήματα μας είναι ανοιχτά. Δεχόμαστε επίσης παραγγελίες τηλεφωνικά στο 77777- 545  και  μέσω της ιστοσελίδας μας!

Καλώ για παραγγελία και η γραμμή είναι κατειλημμένη;

Απολογούμαστε για την ταλαιπωρία λόγω αυξημένης ζήτησης οι γραμμές μας είναι κρατημένες! Για online παραγγελία, πατήστε εδώ: https://superhome.com.cy/greek/create-user-profile

Πώς μπορώ να παραγγείλω από την ιστοσελίδα σας;


Kάντε εγγραφή εδώ: https://superhome.com.cy/greek/create-user-profile​ και μετά επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε, για να προχωρήσετε την παραγγελία σας. 

Μπορώ να περάσω να παραλάβω την παραγγελία μου από τα καταστήματα σας;

Αυτή η μέθοδος παραλαβής μπορεί να πραγματοποιηθεί από όλα τα καταστήματα μας.

Προσφέρετε υπηρεσίες παράδοσης;

Προσφέρουμε κατ΄οίκον παράδοση και pick-up υπηρεσίες από τα καταστήματα Akis Express (όσα είναι σε λειτουργία).

Ποιο είναι το κόστος παράδοσης;

Το κόστος παράδοσης για παραγγελίες έως 30 κιλά ξεκινά από 4,00 € ενώ για παραγγελίες άνω των 30 κιλών το κόστος ξεκινά από 20,00 €. Λάβετε υπόψη ότι οι χρεώσεις ενδέχεται να αυξηθούν λόγω του όγκου και της περιοχής παράδοσης.

Πώς μπορώ να πληρώσω;

Για τους πελάτες μας που επισκέπτονται τα καταστήματα , η πληρωμή θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί επι τόπια είτε με μετρητά είτε μέσω χρεωστικής/ πιστωτικής κάρτας.

Για τους πελάτες μας που κάνουν παραγγελίες online, η πληρωμή μπορεί να γίνει με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

Για τους πελάτες μας που πραγματοποιούν παραγγελίες μέσω τηλεφώνου, η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας μέσω τηλεφώνου ή μέσω JCC Smart, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Πόσες μέρες χρειάζεται η παράδοση παραγγελίας;

Λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών η παραγγελία σας έπεται να παραδοθεί μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την περιοχή και τον τρόπο παράδοσης.

Μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μου;

Παρακαλώ όπως μας αναγράψετε αναλυτικά πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στη πιο κάτω φόρμα επικοινωνίας  https://superhome.com.cy/greek/επικοινωνια και κάποιος από την ομάδα μας θα σας καλέσει το συντομότερο!