Αγαπητοί πελάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο χρόνος διεκπεραίωσης και παράδοσης των παραγγελιών υπολογίζεται σε 10 εργάσιμες μέρες. Ευχαριστούμε για την κατανόηση

MATES.KARAOKE SPEAKER2MIC.800W

Matestar
Κωδικός: 0214270
Το Matestar MAT-K15 Karaoke ηχείο Bluetooth, ραδιόφωνο και ενσύρματο μικρόφωνο είναι το ιδανικό και πλήρες ηχείο για κάθε περίσταση, από καραόκε και υπαίθριες συναυλίες μέχρι πάρτι και ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική!
Λίγα σε απόθεμα
Υψηλή ισχύς: Ο δυνατός ήχος από το ηχείο 800W θα γεμίσει το δωμάτιο με καθαρό ήχο από οποιαδήποτε πηγή που θα επιλέξετε. Συνδεσιμότητα: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σχεδόν όλες τις συσκευές, από τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές έως κιθάρες και πιάνα! Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική από κάρτα USB ή SD. Τηλεχειριστήριο: Μπορείτε να τον ελέγξετε με το τηλεχειριστήριο χωρίς διακοπή για να διασκεδάσετε! Φορητό: Χάρη στους τροχούς και τη λαβή στο πλάι μπορείτε να το μεταφέρετε παντού ως βαλίτσα και να λειτουργείτε με τροφοδοσία ή μπαταρία. Εκτός από μια κανονική υποδοχή, μπορεί επίσης να συνδεθεί με μπαταρίες αυτοκινήτου 12V. Έλεγχος ήχου: Έχει ξεχωριστό χειριστήριο για τον όγκο, το μπάσο, τα πρίμα, την ηχώ και το μικρόφωνο. Πρόσθετα χαρακτηριστικά:Φώτα LED που αλλάζουν χρώματα στο ηχείο .Με Bluetooth, USB, κάρτα SD και ραδιόφωνο FM .2 ασύρματα μικρόφωνα .Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 4.5A .Εύκολη λαβή .Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 430x670x350 mm.
Brand
Matestar
Barcode
5290589100153
Original Price
0
On Offer
No