Αγαπητοί πελάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο χρόνος διεκπεραίωσης και παράδοσης των παραγγελιών υπολογίζεται σε 10 εργάσιμες μέρες. Ευχαριστούμε για την κατανόηση

MATES.KARAOKE SPEAKER2MIC.600W

Matestar
Κωδικός: 0214271
Matestar MAT-K120 Karaoke Ηχείο 12 με σύνδεση Bluetooth, ραδιόφωνο, και είσοδο για ενσύρματα μικρόφωνα, είναι το ιδανικό και πιο ολοκληρωμένο ηχείο για κάθε περίσταση, από καραόκε και υπαίθριες συναυλίες και πάρτι μέχρι ταινίες και μουσική στο σπίτι!
Λίγα σε απόθεμα
Μεγάλη ισχύς: Ο δυνατός ήχος από το ηχείο των 600W θα γεμίσει το χώρο με καθαρό ήχο από όποια πηγή διαλέξεις εσύ. Συνδεσιμότητα: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σχεδόν όλες τις συσκευές, από τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές μέχρι κιθάρες και πιάνα!Επίσης μπορεί να αναπαράγει μουσική είτε από το USB είτε από κάρτα SD. Τηλεχειριστήριο: Με το τηλεχειριστήριο μπορείς να το ελέγχεις χωρίς να σταματήσεις να διασκεδάζεις στιγμή!Τροχηλατό: Χάρη στα ροδάκια και το χερούλι στο πλάι μπορείς να το μεταφέρεις παντού σαν βαλίτσα και μπορεί να δουλεύει με ρεύμα ή με την μπαταρία. Εκτός από κανονική πρίζα μπορεί να συνδεθεί και σε μπαταρίες αυτοκινήτου 12V. Έλεγχος Ήχου: Διαθέτει ξεχωριστό έλεγχο για ένταση, μπάσο, πρίμα και ένταση μικροφώνων. Επιπλέον Χαρακτηριστικά:Φώτα LED που αλλάζουν χρώματα στο ηχείο.Με Bluetooth, USB, SD card και ραδιόφωνο FM.2 ασύρματα μικρόφωνα.Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12V 4.5AH .Ψηφιακές Ενδείξεις.Λειτουργιες: USB | TF | FM | BT | Recording.Χερούλι εύκολη μεταφορά.Διαστάσεις (ΠxΥxΒ): 340x500x260 mm.
Brand
Matestar
Barcode
5290589100160
Original Price
0
On Offer
No