Αγαπητοί πελάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο χρόνος διεκπεραίωσης και παράδοσης των παραγγελιών υπολογίζεται σε 10 εργάσιμες μέρες. Ευχαριστούμε για την κατανόηση

GET TOGETHER BLUETOOTH PORTABL

Marley
Κωδικός: 0176150
Αποκτήστε ασύγκριτη ροή μουσικής με το φορητό ηχοσύστημα Bluetooth. Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, Bluetooth και 3,5 mm. Η εύχρηστη είσοδος σάς επιτρέπει να συνδέσετε εκατοντάδες συσκευές και να ακούτε μουσική σας οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Η αποκλειστική επίστρωση υφασμάτων REWIND ™ και τα φυσικά εμπρός και πίσω φύλλα μπαμπού είναι όμορφα και βιώσιμα.
Μη διαθέσιμο
Τα ηχεία μπάσων υψηλής έντασης 3,5 ιντσών παρέχουν ισχυρή απόδοση για να γεμίσουν ένα δωμάτιο, ενώ τα ηχεία τύπου 1-ιντσών με πρίμα εξασφαλίζουν ότι όλα τα στοιχεία είναι καθαρά και καθαρά.Αποκλειστικό ύφασμα REWIND ™ κατασκευασμένο από , βιολογικό βαμβάκι και ανακυκλωμένο πλαστικό μπουκάλι (RPET).Η θήκη είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο πλαστικό για να κρατήσει τα υλικά από το σύστημα αποβλήτων.Περιλαμβάνεται επαναφορτιζόμενη μπαταρία και γενική τροφοδοσία ρεύματος.
Brand
Marley
Barcode
846885004739
Original Price
0
On Offer
No